BejelentésCsatlakozz te is a TNI-hoz!
Tell the story

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
A TNI-nél 14 új milliomos lett 2009-ben!

Tahitian NoniTM International (TNI) mindig is a legversenyképesebb jutalékrendszerrel rendelkezett a hálózati értékesítéses iparágban és az 1996-os indulás óta a TNI több, mint 2 milliárd dollár jutalékot fizetett ki a Forgalmazóinak. A Tahitian Noni International híres arról, hogy rendelkezik az iparág egyik legdinamikusabb jutalékrendszerével és csak 2009-ben 14 új milliomost teremtett. Világszerte több, mint 200 TNI forgalmazó keresett már több, mint 1 millió dollárt a Tahitian NoniTM termékek értékesítésével. "A TNI egyike azon kevés cégeknek az iparágban, amelyik a teljes 53%-ot kifizeti a forgalmazóinak, ami az egyik legmagasabb, visszatartás nélküli kifizetés" - mondja Jeff Hill, Értékesítési alelnök. "Ezek az új milliomosok nem egyszerűen csak "időben kezdték el". Teli vagyunk új forgalmazókkal, akiket hamarosan az új milliomosaink között üdvözölhetünk. És azzal együtt, hogy nagyon büszkék vagyunk ezen új milliomosok teljesítményére, ugyan ilyen büszkék vagyunk a sok százezer forgalmazóra, akik a TNI üzletükön keresztül valamilyen szintű második bevételre tesznek szert minden hónapban, miközben egyre közelebb kerülnek azon céljuk felé, hogy minél nagyobb pénzügyi biztonságra tegyenek szert." A TAHITIAN NONITM Juice-t 14 humán klinikai kísérlet támasztja alá, ami bebizonyítja a hatékonyságát. Tedd hozzá a legkifinomultabb jutalékrendszert az iparág kívánló termékeihez és láthatod, hogy a TNI domináns erőt fog képviselni a hálózati értékesítés területén az elkövetkező pár évben. Nézd meg a bemutató videót!

tovább >>

Üdvözöllek az oldalamon kedves látogató! Biztosíthatlak nagyon jó helyen jársz!

Ismerd meg a Tahitian Noni Internationalt te is!


Ezen az oldalon szeretném bemutatni neked a:     Tahitian Noni Internationalt mint hipernövekedésű vállalatot. Az ujkori történelemben ötnél is kevesebb vállalat képes felvenni a TNI növekedésével szemben a versenyt!

A TNI -nak van a legjobb terméke a világon a neve: Tahitian Noni Bioaktív ital

Ha hiszed ha nem óriási hullám közeleg! Nézd csak meg a bemutató videót és láthatod mi közeleg feléd.

A világ leg egészségesebb itala. Rendkívül jó hatása lehet az emberi szervezetre. Nézd csak meg a 250 ezer dolláros kihívást!

Vajon miért lehet, hogy végig söpört az egész világon és milliók érdeklődését keltette fel?

- a természet csodákra képes! Mikor megérzik az emberek a természet erejét azt hiszik csoda történt! Igen a természet csodákra képes!

- páratlan üzleti lehetőséget kínál! Mindenkinek elérhető a lehetőség.

- nem csak pénzről van szó hanem egy fantasztikus életmódváltásról is.

Kérlek nézd végig türelemmel az oldalt mert most még nem tudod mit kínálok neked! De miután megnézted a bemutató videót és elolvastad a többi oldalt is lehet, hogy elkezdesz gondolkodni, hogy igen változtatni akarsz az életeden!  Én egyszerűen nem tudtam elmenni a lehetőség mellett!

 Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!